Rindërtimi i jetës tuaj dhe formësimi i së ardhmes së Kosovës

Vendet e lira të punës në Kosovë

Më poshtë mund të gjeni vendet e lira të punës në Kosovë. Nëse keni ndonjë pyetje apo vërejtje ju lutemi të kontaktoni zyrën e projektit ReKoKO në të djathtë ose të konsultoni pjesën në vijim:

"Si duhet aplikuar"

Informatat e ReKoKO-së për kontakt

Rr. Hakif Zejnullahu P+4/S, H3-Nr. 2
Prishtinë, Kosovë

 

Tel/Faksi: +381 38 554 684

 

E-maili: rekoko[at]icmpd-kosovo[dot]org


Vacancy List

2014V016-Pastrues/e

Kompania: KRISTAL B
Vendi i punës: Peje
Afati i fundit për Aplikim:

Detajet

2014V009 - Shites

Kompania: ALDEX Qeramika
Vendi i punës: Gjakova
Afati i fundit për Aplikim:

Detajet

2014V012-PUNËTOR NË DEPO

Kompania: MOB IN
Vendi i punës: Prishtine
Afati i fundit për Aplikim:

Detajet

2014V013 - Te ndryshme

Kompania: Kompania "Al-petrol
Vendi i punës: Komoran
Afati i fundit për Aplikim:

Detajet