Rindërtimi i jetës tuaj dhe formësimi i së ardhmes së Kosovës

Të dhënat kontaktuese të Kompanive

Të gjitha A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

1 deri 2 prej 2

ELKOS GROUP


Elkos është një kompani private e shpërndarjes me seli në Pejë dhe punon me pikat lokale të shpërndarjes në çdo qytet të Kosovës. Ajo importon dhe shpërndan produktet në të gjithë vendin. Elkos Group përfshin një zinxhir të supermarketeve, dyqane të teknologjisë dhe dyqanet e mobiljeve. Vende të lira pune publikohen më së shumti për: asistentë në dyqane, shpërndarës, vozitës, roje të depos, komercialist, shitës mobil dhe arkëtar.

Personi kontaktues dhe pozita:
Mr. Astrit Bekaj

Adresa:
Zona Industriale, p.n., 10000 Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+381-38-544-117 / 433-950

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381-38-545-300

E-maili:
---

Webfaqja:
www.elkosgroup.com

ETC – Qendra Tregtare Elkos


ETC ka qendrat e saj tregtare nëpër gjithë Kosovën, në Pejë, Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Viti, Kamenicë, Vushtrri, Prizren dhe Mitrovicë.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Zona Industriale,

Pejë,
Kosovë

Telefoni:
+381 39 32 290

Telofoni mobil:
---

Faksi:
---

E-maili:
---

Webfaqja:
---

1 deri 2 prej 2

Të gjitha A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9