Rindërtimi i jetës tuaj dhe formësimi i së ardhmes së Kosovës

Të dhënat kontaktuese të Kompanive

Të gjitha A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

1 deri 12 prej 19

ALBI QENDËR Prishtinë


Albi është qendër tregtare me restorante dhe butiqe të ndryshme në Prishtinë.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Zona e Re Industriale Veternik,
10000 Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+381 38 500 202 100

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381 38 500 202 550

E-maili:
info[at]albicenter[dot]com

Webfaqja:
www.albicenter.com

ALBI QENDËR Prizren


Albi është qendër tregtare në Prizren, e cila përfshin supermarkete dhe dyqane për lodra.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Komuna e Parisit, Rr. Ortakoll, Prizren,
Kosovë

Telefoni:
+381 29 24 22 82

Telofoni mobil:
---

Faksi:
---

E-maili:
info[at]albicenter[dot]com

Webfaqja:
www.albicenter.com

Ben – Af


Ben – Af-i ka qendrat e saj tregtare nëpër të gjithë territorin e Kosovës, në Prishtinë, Prizren, Gjilan, Therandë dhe Skenderaj.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
---


Telefoni:
+ 377 44 229 251

Telofoni mobil:
---

Faksi:
---

E-maili:
---

Webfaqja:
www.ben-af.net

Devolli Group


Devolli Group prodhon, shpërndan dhe shet produkte finale sikurse janë kafja turke (Princ Kafe), qumësht (VITA) dhe lëngje (TANGO LIFE) nëpër gjithë Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedonin.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Zahir Pajaziti p.n.,

Pejë,
Kosovë

Telefoni:
+381 39 434 591

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381 39 433 411

E-maili:
---

Webfaqja:
www.devolligroup.com

Dukagjini Group Pejë


Korporata Dukagjini Group përfshin shtëpinë printuese kompani sigurimi, kompani telekomunikimi, rrjetin e tregtisë, kanal të radios dhe televizionit, shtëpi botuese dhe kompani ndërtimi.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Fehmi Agani Rruga Nr. 16, 30000 Pejë,
Kosovë

Telefoni:
+381 39 432 025

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381 39 434 281

E-maili:
info[at]dukagjinigroup[dot]com

Webfaqja:
www.dukagjinigroup.com

Dukagjini Group Prishtinë


Korporata Dukagjini Group përfshin shtëpinë botuese, kompanin e sigurimit, kompanin e telekomunikimit, rrjetin e tregtisë, radio stacion dhe të televizionit, shtëpi botuese dhe kompani ndërtimi.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+381 38 244 031

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381 39 244 032

E-maili:
info[at]dukagjinigroup[dot]com

Webfaqja:
www.dukagjinigroup.com

ELKOS GROUP


Elkos është një kompani private e shpërndarjes me seli në Pejë dhe punon me pikat lokale të shpërndarjes në çdo qytet të Kosovës. Ajo importon dhe shpërndan produktet në të gjithë vendin. Elkos Group përfshin një zinxhir të supermarketeve, dyqane të teknologjisë dhe dyqanet e mobiljeve. Vende të lira pune publikohen më së shumti për: asistentë në dyqane, shpërndarës, vozitës, roje të depos, komercialist, shitës mobil dhe arkëtar.

Personi kontaktues dhe pozita:
Mr. Astrit Bekaj

Adresa:
Zona Industriale, p.n., 10000 Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+381-38-544-117 / 433-950

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381-38-545-300

E-maili:
---

Webfaqja:
www.elkosgroup.com

ETC – Qendra Tregtare Elkos


ETC ka qendrat e saj tregtare nëpër gjithë Kosovën, në Pejë, Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Viti, Kamenicë, Vushtrri, Prizren dhe Mitrovicë.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Zona Industriale,

Pejë,
Kosovë

Telefoni:
+381 39 32 290

Telofoni mobil:
---

Faksi:
---

E-maili:
---

Webfaqja:
---

HIDROTERM


Hidroterm është Kompani ndërtimore private në Suharekë dhe është ndër kompanitë kryesore ndërtimore në Kosovë.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Brigada 123, p.n. Suharekë,
Kosovo

Telefoni:
+381 29 271 418

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381 29 271 488

E-maili:
info[at]hidroterm[dot]info

Webfaqja:
www.hidroterm.info

Kompania Buçaj Sh.p.k.


Buçaj është një kompani private ushqimore me selinë e saj në Prishtinë dhe ka supermarkete në tërë Kosovën. Buçaj ofron mundësi të punësimit në fushën e shitjes, menaxhimint, financave, administrimit dhe logjistikës. Kërkesat themelore përfshijnë përvojë pune, leje të vozitjes, shkathtësi komunikimi dhe prezantimi dhe nënmoshën 36 vjeçare.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Zona Industriale p.n., 10000 Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+381-38-601-771 / -881

Telofoni mobil:
---

Faksi:
---

E-maili:
info[at]bucaj-ks[dot]com

Webfaqja:
www.bucaj-ks.com

MAXI Hipermarket


Maxi ka pesë qendra tregtare në Prishtinë të cilat përfshijnë restorante dhe vendparkim për makina.

Personi kontaktues dhe pozita:
---

Adresa:
Zona Industriale, Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+38 601 139/140/141

Telofoni mobil:
---

Faksi:
---

E-maili:
info[at]maxiks[dot]com

Webfaqja:
www.maxiks.com

Porsche Prishtinë


Porsche Prishtinë është një degë e Porsche Kosovës, e cila është një kompani e grupit austriak Porsche. Porsche Prishtina është një shitës i autorizuar për automjete Volkswagen dhe Skoda. Kompania merret me shitjet e makinave, servisimin dhe riparimin e makinave për VW, Seat, Skoda dhe Audi. Vende të lira pune më të shpeshta janë: mekanikë i makinave, elektricist i makinave, shitës i makinave dhe menaxher i shitjes. Personat me përvojë pune relevante mund të përfundojnë trajnime pune profesional në Porsche.

Personi kontaktues dhe pozita:
Alex Vaszi

Adresa:
Magjistralja Prishtinë- Ferizaj km i 3-të, Prishtinë,
Kosovë

Telefoni:
+381-38-551-599

Telofoni mobil:
---

Faksi:
+381-38-551-916

E-maili:
alex.vaszi[at]porsche.com[dot]mk

Webfaqja:
www.porsche-kosova.com

1 deri 12 prej 19

Të gjitha A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9